Charmant pension met zwembad-spa aan de voet van de Monts de l'Etoile, Sainte-Victoire, Calanques en Sainte-Baume

Charmant huis in een uitzonderlijke omgeving, verhuurd voor een deel van de zomer, accommodatie in een pension voor de rest van het jaar. U heeft toegang tot het prachtige beveiligde en verwarmde zwembad en het geïntegreerde spabed. Het is beschikbaar voor gasten van ongeveer half april tot begin oktober, volledig omheind. Het park is omheind en versierd met spelletjes *: tafelvoetbal, trampoline, jeu de boules baan, pingpongtafel, voetbalkooien, darts, volleybalnet. Villa Victoria is de perfecte plek om uw batterijen op te laden, met uw gezin of voor een zakenreis.

1) Ons pension verwelkomt per nacht in het laag- en middenseizoen. Onze kamer "Cezanne" en onze familiesuite "Cassis-Calanques" met 2 kamers zullen u verleiden. Ze hebben elk een eigen ingang, een terras. Ze zijn uitgerust met wifi. De gastenkamers zijn in de zomer in principe gesloten.

2) Het gehele pand (villa met 4 slaapkamers en de bijgebouwen) kan in de zomer worden gehuurd voor exclusief gebruik, wekelijks of tweewekelijks. We verlaten de plaats.
Villa Victoria ligt aan de rand van het bos in het dorpje Gréasque, aan het begin van een 10 km lange sportbaan en op 200 meter van een gemeentelijk fitnessparcours met speelplaatsen voor kinderen. U bevindt zich dichtbij alle voorzieningen.
Gelegen in de driehoek Aix en Provence-Marseille-Cassis, aan de voet van het Massif de l'Etoile, 14 km ten zuiden van de berg Sainte Victoire, 25 km ten noorden van de Calanques en Sainte-Baume, is het ideaal om te wandelen op deze prestigieuze plaatsen doordrenkt van geschiedenis, wandelen in de omliggende massieven, de geneugten van de zee proeven. U bevindt zich binnen het bereik van het bruisen van de oude haven van Marseille, de basiliek Notre-Dame, de Mucem, blauwe wateren turkoois van de Calanques en de Middellandse Zee. La Ciotat, Bandol, Carry liggen op 35 minuten rijden via de snelweg. De Gorges du Verdon, de Camargue, Saint Tropez, Avignon zijn ongeveer 1 uur rijden.

U zult worden verleid door de serene sfeer en de charme van de plaats, het warme en attente welkom van de eigenaren.

Het ontbijt op de kamers is hartelijk en gezellig, de lokale producten zijn grotendeels biologisch.

Speciale Covid-19 / Bed and Breakfast : er kan een dienblad worden aangeboden om elk contact te vermijden. Er wordt alleen schoongemaakt aan het begin en einde van het verblijf, behalve bij een verblijf van meer dan 3 nachten.

* Kinderen onder de 18 jaar hebben alleen toegang tot het zwembad en de spellen onder begeleiding van een volwassene. Sommige spellen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.